Blogit

Pilvipalvelumarkkinat kasvussa

  • Posted on: 1 November 2013
  • By: Immo Salo

Markkinoiden koko kasvaa vauhdilla

Osavuositulokset (Q3) kertovat siitä, että vaikka yleinen taloustilanne on esimerkiksi Euroopassa haastava, niin pilvipalvelumarkkinat kasvavat huimaa vauhtia. Microsoft kertoo yli 100 % kasvusta:

Commercial cloud revenue grew 103%.

"We continue to execute well across our businesses and we are seeing robust demand for our enterprise products and cloud services. Strong customer adoption of Office 365, Azure, and Dynamics CRM Online is accelerating our business transition to the cloud,”, COO Microsoft

Tiera.fi

  • Posted on: 21 October 2013
  • By: Immo Salo

Tieran uudet verkkosivut

www.tiera.fi

Eufris toteutti Kuntien Tieran verkkosivujen uudistuksen. Alustana on Drupal 7 ja sivuista on tarjolla myös mobiiliversio.

Kuntien Tiera Oy on kuntatoimijoiden omistama valtakunnallinen yhteistyöverkosto, joka yhtenäistää ja kehittää kuntakentän prosesseja, tietojärjestelmiä ja toimintatapoja.

Tieran sivujen mobiiliversio

Parastapalvelua.fi

  • Posted on: 20 October 2013
  • By: Immo Salo

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä

www.parastapalvelua.fi

Eufris suunnitteli ja toteutti Parastapalvelua.fi -verkkosivun. Alustana toimii Drupal 7 ja sivustosta on tarjolla myös mobiiliversio.

Parasta palvelua -malli on suurten kaupunkien yhteistyössä kehittämä valtakunnallinen ratkaisu hyvinvointipalvelujen järjestämisen tueksi. Ratkaisu sisältää uudet, aiempaa virtaviivaisemmat toimintamallit kaikille osapuolille ja niitä saumattomasti tukevan tietojärjestelmän.

Sivut